Schadeherstel & spuitwerk voor personenauto’s, bedrijfswagens en meer

Inducar is de specialist op het gebied van schadeherstel en spuitwerk in Pijnacker en omgeving. We verzorgen zowel voor particulieren als bedrijven en overheden allerhande schadeherstel en spuitwerk. Daarbij zorgen we altijd voor een juiste en professionele uitvoering. Vanuit onze visie zorgen we dat u als klant wordt ontzorgt bij het gehele traject.

Schadeherstel & Spuitwerk

Particulier schadeherstel & spuitwerk

Auto’s, motorfietsen en scooters
Schade aan uw auto, motor of scooter? Inducar voert voor iedere verzekeringsmaatschappij reparaties uit en is FOKWA erkend. Bij het schadeherstel proberen we u een zo groot mogelijk deel van het traject uit handen te nemen. Ook wanneer de verzekering de schade niet dekt, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken voor eerlijke tarieven en denken met u mee om de kosten beperkt te houden. Zo kunnen we de schade vaak repareren met mutatie onderdelen; vaak is dat een stuk voordeliger dan met originele onderdelen en gelijkwaardig van kwaliteit. Ook zijn we met onze moderne restyl – technieken vaak in staat de meeste kleine schades tegen geringe kosten te herstellen. U kunt ons beschouwen als ‘1-stop-shop’; we verzorgen voor u de taxatie van schade, rechtstreekse financiële afhandeling met de verzekering en alle benodigde werkzaamheden op het gebied van schadeherstel en spuitwerk (bijvoorbeeld ook chassismeting, (de)montage, richten, plaatwerk, uitlijnen, etc.)

Schadeherstel & Spuitwerk

Ook voor caravans, campers en boten

Wij kunnen u ook helpen bij herstel van schade en / of spuitwerk van caravans, campers en boten (polyester en staal). We hebben reeds veel particulieren geholpen bij het herstellen van schade of vernieuwing van spuitwerk van hun caravan, camper of boot; we zijn u dus graag ook hierbij van dienst!

Schadeherstel & Spuitwerk

Spuitwerk interieur

Meubels, keukens, deuren en meer
Wij kunnen naast voertuigen natuurlijk ook het spuitwerk van uw interieur verzorgen. Dat biedt uitkomst wanneer u bijvoorbeeld uw meubels, keuken of deuren een andere kleur wilt geven. We bieden hierbij een breed scala aan moderne en trendy kleuren. Op deze manier heeft u een als nieuw ogend interieurstuk tegen slechts een fractie van de kosten van complete vernieuwing ervan.

Bedrijfswagens, vrachtwagens, landbouwvoertuigen en industriële objecten

Daarnaast verzorgt Inducar voor de zakelijke markt spuitwerk en schadeherstel van bedrijfswagens, vrachtwagens, landbouwvoertuigen en allerlei Industriële objecten, zoals kranen en shovels. Inducar is van oudsher actief in de sector van de professionele vervoerder. Zodoende zijn we volledig op de hoogte van hoge eisen die in deze markt worden gesteld op het gebied van beschikbaarheid, duurzaamheid en professionaliteit. Door onze flexibele organisatie en uitgebreide kennis van de behoefte binnen de sector, zijn we in staat om in te spelen op deze bijzondere behoeften. Daarbij werken we voor veel bedrijven uit de regio. In sommige gevallen verzorgen we ook het gehele wagenparkbeheer en toepassing van de huisstijl.

Schadeherstel & Spuitwerk

Ook IPC protection coating

Naast het uitvoeren van reguliere werkzaamheden op het vlak van spuitwerk en schadeherstel, is Inducar ook specialist in toepassing van IPC protection coating: een coating voor een duurzame bescherming van de carrosserie of het voorzien van de laadvloer voor belangrijke geluidsvermindering bij laden en lossen.

Schade? Of uw voertuig laten spuiten?

015-3698898

Waarom Inducar?

  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Professionele werkwijze & eerlijke prijzen
  • Specialistisch team met alle benodigde kwalificaties en opleidingspapieren
  • We werken voor alle verzekeringsmaatschappijen
  • Aangesloten bij Focwa, geloof in MVO - People, Planet, Profit

Onze producten & diensten

  • Herstel van schade & spuitwerk
  • Kunststof ‘IPC Protection’ coating
  • Wagenparkbeheer