Inducar: meer dan 25 jaar ervaring

Inducar is gespecialiseerd in spuitwerk & schadeherstel, wagenparkbeheer en toepassing van IPC protection coating. Het bedrijf bestaat ondertussen al ruim 25 jaar en werkt zowel voor particulieren als bedrijven en overheden. Huidig eigenaar en directeur René Visser heeft het bedrijf in 2010 overgenomen en sindsdien de activiteiten voortgezet. Daarbij is een sterke groei gerealiseerd, waardoor Inducar eind 2011 te groot was geworden voor het toenmalige pand, waarna het bedrijf in 2012 verhuisde naar het huidige pand op Bedrijvenpark De Boezem in Pijnacker.

Over ons 1

Vestiging in Pijnacker (Zuid-Holland)

Vanuit onze vestiging in Pijnacker (Zuid-Holland) werken we dagelijks met ongeveer 6 man op verschillende specialistische disciplines van het spuitwerk, schadeherstel en wagenpark beheer. Al onze medewerkers bezitten de benodigde kwalificaties en opleidingspapieren, zodat alle opdrachten op een professionele, milieuvriendelijke en veilige manier worden uitgevoerd. Daarbij ontzorgen we onze klanten en hanteren we een eerlijke prijs.

Verzekeringen, keurmerken en referenties

We werken voor alle verzekeringsmaatschappijen en zijn aangesloten bij kwaliteitswaarborging- en keuringsinstanties zoals Focwa. Onze referenties verschillen van lokale / regionale ondernemers (Bevako, LC van Buijtene, Milieu Express) tot (inter)nationaal opererende ondernemingen (T.N.T., NUON, KPN) en overheden (Belgische federale Politie, Duitse overheid (tanks)).

Over ons 2

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

People, Planet, Profit
Inducar gebruikt milieu verantwoorde spuittechnieken in combinatie met een optimale bescherming voor haar medewerkers. De medewerkers van Inducar BV volgen diverse interne en externe opleidingen voor een waarborging van de gewenste kwaliteit. Tevens worden haar medewerkers diverse ontplooiingsmogelijkheden geboden. Door een goede registratie van informatie in combinatie met genormeerde procedures wordt een verantwoorde en gezonde bedrijfsvoering gevoerd. Inducar is in het bijzonder betrokken bij de gezondheid van haar medewerkers, een schoon milieu en prima bedrijfsresultaat.

Schade? Of uw voertuig laten spuiten?

015-3698898

Waarom Inducar?

  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Professionele werkwijze & eerlijke prijzen
  • Specialistisch team met alle benodigde kwalificaties en opleidingspapieren
  • We werken voor alle verzekeringsmaatschappijen
  • Aangesloten bij Focwa, geloof in MVO - People, Planet, Profit

Onze producten & diensten

  • Herstel van schade & spuitwerk
  • Kunststof ‘IPC Protection’ coating
  • Wagenparkbeheer