IPC protection coating: de kunststof coating van Inducar

Met een IPC protection coating is het mogelijk om oppervlakken of producten levenslang te beschermen tegen krassen, weersinvloeden en extreme mechanische of chemische belasting. Inducar is als enige bedrijf in de Benelux in het bezit van de kennis, kunde en certificering om deze unieke kunststof coating aan bedrijven en particulieren te leveren. Het gebruik van IPC protection coating zorgt voor lagere onderhoudskosten, een grotere veiligheid en het voorkomen van slipgevaar.

IPC Protection Coating

Toepassing van de kunststof ‘IPC protection coating’

De IPC protection coating bestaat uit twee componenten en wordt door middel van een spuitproces op elk gewenst oppervlak of object aangebracht. De kunststof coating is bijzonder beschermend, vrijwel onverwoestbaar en naadloos waardoor het bij uitstek geschikt is voor waterdichte afdekking van bijvoorbeeld laadvloeren en andere ruimtes waar een waterdichte toepassing is vereist. Ook voor objecten die onderhevig zijn aan extreme mechanische of chemische belasting, is de IPC protection coating een uitkomst.

IPC Protection Coating

Doordat de kunststof coating via spuittechniek wordt aangebracht, heeft het als groot voordeel dat allerlei soorten carrosserieën kunnen worden behandeld. Enkele voorbeelden van toepassingen zijn (paarden)trailers, de binnenzijde van bedrijfswagens, laadruimtes van bijvoorbeeld pick-up trucks, het chassis van vrachtwagens en industriële toepassingen. De IPC protection coating beschermt dergelijke oppervlakten bijvoorbeeld tegen roestvorming. Daarnaast kan de coating wanneer aangebracht op een laadvloer dienen ter geluidsvermindering bijvoorbeeld bij het laden en lossen.

IPC Protection Coating

Een ander goed voorbeeld van toepassing van IPC protection coating zijn de ruim 200 Mercedes Sprinters die door ons van coating zijn voorzien voor de Belgische Federale Politie. De kunststof coating bevat in dit geval de optimale anti-vandalisme eigenschappen.

Ook ‘gewoon’ spuitwerk & schadeherstel

Naast de IPC protection coating werken we bij Inducar natuurlijk ook met andere materialen voor het reguliere schadeherstel en spuitwerk.

Schade? Of uw voertuig laten spuiten?

015-3698898

Waarom Inducar?

  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Professionele werkwijze & eerlijke prijzen
  • Specialistisch team met alle benodigde kwalificaties en opleidingspapieren
  • We werken voor alle verzekeringsmaatschappijen
  • Aangesloten bij Focwa, geloof in MVO - People, Planet, Profit

Onze producten & diensten

  • Herstel van schade & spuitwerk
  • Kunststof ‘IPC Protection’ coating
  • Wagenparkbeheer